top of page

Героям слава! Пам'яті захисників України присвячується


Суми книга АТО герої Еллада

Сьогодні, у День захисника України, ми представляємо читачам книгу «Героям слава. Книга пам’яті героїв АТО. Сумська область», що недавно вийшла друком у «Видавничому будинку «Еллада». Ця книга присвячена сумчанам-військовим, які загинули в АТО, захищаючи незалежність нашої України та її територіальну цілісність.

До книги, автором та ініціатором якої є головний редактор газети «Панорама» Євген Положій, увійшло 115 історій. Матеріали для видання збирали протягом року, журналісти особисто зустрічалися з сім’ями загиблих бійців.

За словами модератора проекту Юлії Левковської, журналісти, створюючи історії для книги, намагалися зрозуміти ту атмосферу, в якій живуть сім’ї загиблих в АТО - аби ці історії не перетворилися на статистику.

Книга вийшла загальним обсягом у 4 тисячі примірників, з яких 3 тисячі були передані в обласну універсальну наукову бібліотеку, обласне управління освіти і науки, звідки видання розподілене по мережі бібліотек та закладів освіти Сумщини.

Видання «Героям слава. Книга пам’яті героїв АТО. Сумська область» вийшло за підтримки обласної державної адміністрації, яка виділила кошти на реалізацію цього проекту.

Книга пам’яті героїв АТО – дуже важлива для кожного з нас, для прийдешніх поколінь, щоб вони знали, хто боронив нашу землю від сучасної гібридної та надзвичайно жорстокої агресії. Але це, мабуть, єдиний випадок, коли нам, видавництву, хочеться побажати, щоб ця книга була останньою в цій темі. Щиро бажаємо, щоб відлік загиблих героїв не продовжувався і настав мир!

Суми книга АТО герої Еллада

Соціальні мережі
bottom of page