top of page

Компанія Heidelberg інвестує 50млн євро у створення дослідницького центру


У присутності міністра науки, досліджень і мистецтва землі Баден-Вюртемберг Терезії Бауер (Theresia Bauer) керівництво німецького концерну Heidelberg офіційно оголосили про запуск проекту зі створення нового дослідницького центру на виробництві Віслох-Вальдорф. У 2018 році в ньому буде працювати близько 1000 фахівців, і він повинен стати найсучаснішим в світі центром розробок для поліграфічної індустрії, оборот якої в світовому масштабі в Heidelberg оцінюють в 400 млрд. євро.

Heidelberg вклав у цей проект близько 50 млн. євро, підкресливши, що не дивлячись на складну економічну ситуацію, компанія ніколи не урізала R&D-бюджет, фокусуючись на розробці інноваційних продуктів і послуг.

Сьогодні Heidelberg активно розвиває напрямок цифрового обладнання, зокрема - для друку на об'ємних предметах. Нещодавно, на виставці InPrint 2016 концерн вперше продемонстрував струменеву машину Omnifire 1000, що дозволяє кастомізувати такі великі предмети як, наприклад, валізи.

Крім цього в Heidelberg працюють над інтеграцією свого встановленого обладнання в єдину мережу, що дозволить віддалено проводити діагностику, своєчасно доставляти потрібні запчастини і витратні матеріали тощо.

Ще одним свідченням трансформації компанії є збільшення кількості IT-фахівців. Сьогодні в ній працює 250 розробників програмного забезпечення. Також Heidelberg збільшив штат хіміків, які розробляють нові екологічно чисті фарби.

"Об'єднання розробок, сервісу і виробництва на одному майданчику в безпосередній близькості від клієнтів дозволить нам стати ще швидше і ефективніше в майбутньому", - заявив член ради директорів Heidelberg Стефан Пленц (Stephan Plenz).

Нагадаємо, друкарня повного циклу "Видавничого будинку "Еллада" (м. Суми) устаткована обладнанням компанії Heidelberg.

Джерело: http://www.printdaily.ru

Соціальні мережі
bottom of page