top of page

"Сімейний альбом України": у Сумах відкрилася міжнародна фотовиставка


Виставка фотографій газети "День" під назвою "Сімейний альбом України" відкрилася в Сумах сьогодні, 20 січня. Після Києва право стати першим містом, яке прийме експозицію кращих фотографій XVIII Міжнародної фотовиставки "День" - 2016, завоювали Суми.

Дні "Дня" у нас в місті триватимуть з 20 січня по 5 лютого 2017 року. 140 обраних фоторобіт з "Сімейного альбому України" (як називається фотовиставка) будуть розміщені в Сумській міській галереї (вул. Соборна, 27).

Головний редактор "Дня" Лариса Івшіна вважає, що фотовиставка - це позитивний сигнал читачам газети:

- Рада, що фотовиставка відбудеться в Сумах. Під час одного з попередніх візитів я говорила, що Суми для мене – «українська цитадель на прикордонні». Думаю, що завдання всіх – зміцнювати цю «цитадель» і дбати про свої «фортеці» та кордони. Треба, щоб дух людей був міцним, щоб у них була енергія, щоб вони відчували, що і вся інша Україна з ними. Наша фотовиставка – це позитивний сигнал від люблячої газети «День» своїм читачам у Сумах. Звісно, тут зіграла роль і наполегливість сумчан, тому що приймати фотовиставку першими після Києва хотіли дуже багато міст. Ми віддали перевагу саме містам, які близькі до прикордонних зон. Адже в нашій газеті всі 20 років було правило – попереду європейської інтеграції повинна йти внутрішньоукраїнська. Тобто ми повинні себе відчувати більш єдиною Україною, і не лише в Дні Злуки, а просто мати відчуття «плеча», доброго погляду. Наша виставка це транслює. Вона щоразу передає в концентрованому вигляді, чим жила країна за рік.

Всі відвідувачі виставки зможуть придбати книжки "Бібліотеки газети "День" і оформити підписку на видання.

Джерело: Всі Суми

Соціальні мережі
bottom of page