top of page

Сумчани можуть стати учасниками Карпатської Літературної Резиденції


Триває прийом заявок на участь у Карпатській Літературній Резиденції «Весна. Пробудження в Карпатах», яка почне приймати літераторів, перекладачів, менеджерів культури та репортажистів у з початку квітня 2017 року.

Упродовж двох тижнів (з 01.04.2017 до 15.04.2017, а також з 16.04.2017 до 30.04.2017), відібрані учасники Резиденції проживатимуть на території «Готельно-відпочинкового комплексу «ТАОР Карпати» в комфортабельному дерев’яному котеджі.

"Краса довколишньої природи, спокійна та затишна атмосфера якнайкраще сприятимуть творчості та новим проектам, що без сумніву народяться тут", - впевнені організатори.

Для участі в Резиденції потрібно підготувати авторський проект (не менше 5 тис. знаків з пробілами), який розгляне спеціальне журі і на конкурсній основі відбере учасників (загалом - 6 осіб).

Проект повинен стосуватися літератури, перекладу, культурного менеджменту або художнього репортажу.

Кожен учасник додає також короткі автобіографічні відомості (окремим файлом).

Учасникам Резиденції забезпечується проживання на території комплексу, харчування та відшкодовуються транспортні витрати.

Стати учасниками можуть тільки повнолітні.

Заявки на участь у Резиденції приймаються до 1 березня 2017 року. Заявки надсилайте на електронну адресу: carpathian.residency@gmail.com

Соціальні мережі
bottom of page