top of page

Стартує прийом творів на всеукраїнський конкурс «Сучасна українська проза»


Суми конкурс література  книги

Оголошено про початок прийому творчих робіт на Перший всеукраїнський конкурс "Сучасна українська проза", повідомляє "LITCENTR".

Мета конкурсу: пошук яскравих особистостей, що мають свою, самобутню правду про те, якою має бути сучасна українська література та українська культура в найширшому сенсі.

"Ті, хто мислять категоріями укрсучліту та/або вдоволені напрямом його «діяльності», просимо свої роботи не надсилати", - зазначають організатори в умовах конкурсу.

Вимоги до конкурсних робіт: 1. Електронний варіант - обсяг до 10 тис. знаків з пробілами (друкований варіант, або написаний від руки - до 5 сторінок А4, включно). Приймаються як завершені новели, так і уривки з більш об’ємних творів 2. Мова творів - українська, російська. 3. Вікові обмеження відсутні. 4. Тематика творів необмежена. 5. Відсутні заборони на провокативні теми та нецензурну лексику. "Проте, ми застерігаємо авторів від надмірного захоплення ними й такого використання, яке художньо не виправдане", - акцентують організатори.

До конкурсу приймаються твори громадян, які проживають в межах території України.

Термін прийому робіт: з 1 березня по 15 квітня 2017 року включно. Для поштових надходжень датою подання на конкурс вважається дата відправлення. Адреса для прийому робіт: sup_konkurs@ukr.net або м. Харків, вул. Воскресенська, 31, кв. 44, 61010, з приміткою «На конкурс».

Дата оголошення результатів конкурсу: 30 квітня 2017 року. Твори переможців конкурсу ввійдуть до альманаху «Сучасна українська проза», що буде розповсюджуватися територією країни.

Соціальні мережі
bottom of page