top of page

Книжкова "Космовізія": у Львові скоро стартує 10-й Дитячий форум


книжковий дитячий форум Львів Космовізія

З 1 до 4 червня у Львівському палаці мистецтв проходитиме 10-й Дитячий форум у вигляді великої квест-гри «Космовізія: супергерої та книжкова туманність». На форумі представлять 9 тематичних просторів, де відбуватиметься понад 600 розважальних та навчальних заходів протягом 4-х днів з 10:00 до 18:00. Про це повідомляють на офіційній інтернет-сторінці Форуму видавців.

10-й Дитячий форум підготував для малечі казково-космічну мандрівку. За легендою, у відкритому космосі діти зіткнуться із проблемою космічного сміття, яке заполонило майже усю Галактику. Тож у дітей буде особлива місія: врятувати Всесвіт від сміттєвого колапсу. А для цього вони повинні пройти 9 тематичних зон Форуму, тобто 9 планет, на яких здобудуть суперсили і зможуть створити чисте небо над нашою планетою.

  1. Планета «Іван Сила». Тут на дітей чекає суперсила «Енергійна», тобто понад 70 активностей, серед яких спортивні зарядки з олімпійцями, дитяча йога, скеледром, історичне фехтування та навіть стрільба з лука.

  2. Планета «Земля світлячків». Діти отримають «Допитливу» суперсилу за допомогою 50-ти літературних заходів, видавничого квесту та вивчення літературних професій.

  3. Планета «Джури козака Швайки». Ні цій планеті за допомогою театру, музики, кіно, інтерактивних лекцій та практикумів діти здобудуть «Перевтілювальну» суперсилу.

  4. Планета «Країна Недоладія». Тут діти отримають «Мандрівну» суперсилу завдяки 80-м заходам, серед яких ігри від національної скаутської організації України «Пласт» та географічні вікторини від Організації українських скаутів.

  5. Планета «Бузиновий цар». На дітей чекає «Природолюбна» суперсила: зоовиставки, плетіння з очерету, пташина лабораторія та освітній практикум із переробки пластику.

  6. Планета «Чудове Чудовисько». Ця планета наділить дітей «Творчою» суперсилою за допомогою сотні майстер-класів, серед яких уроки каліграфії широким пером, створення графічного коміксу, ліплення з глини та навіть уроки японського мистецтва «сумі-е».

  7. Планета «Тореадори з Васюківки». Діти здобудуть «Винахідливу» суперсилу завдяки шоу дронів, робототехніці, показу 3D-принтера, розробкам відеоігор та…науковим експериментам!

  8. Планета «Петрик П’яточкін». Планета подарує дітям суперсилу «Кмітливу» за допомогою настільних ігор, шахів, головоломок, розвиваючих ігор та змагань.

  9. Планета «Маленький принц». Діти отримають «Пам’ятливу» суперсилу, але для цього їм слід буде взяти участь у двох пізнавальних квестах: музейному та бібліотечному.

Аби потрапити на бажану планету, у списку усіх заходів Дитячого форуму можна обрати найцікавіші для дитини за віковими та тематичними параметрами.

Участь в одному заході у кожній із тематичних зон займе від 30 хв. до 1 години. А для здобуття усіх суперсил та статусу Супергероя знадобиться до 10 годин, тобто майбутнім Супергероям потрібно відвідати Дитячий Форум як мінімум у 2 із 4-х днів.

А для найменших діток від 3-х до 5-ти років діятиме простір «Космомацьопи», де відбудуться розвиваючі заняття та майстер-класи від центрів дитячого розвитку, творчих студій та мовних шкіл.

І, звісно, традиційно на Дитячому Форумі буде представлений Ярмарок дитячих книжок, ігор та іграшок.

Соціальні мережі
bottom of page