top of page

Відбулася прем'єра вистави "Історія пристрасті" на вірші сумського поета


Суми вистава поет

Виставу «Історія пристрасті» від сумського поета показав театр «Місто С». В основі сюжету – майже 2 десятки віршів Ігоря Касьяненка. Цього разу на сцену він вийшов у ролі актора. Своїх колег називає музами, повідомляє у сюжеті "UA:Суми".

” Це поет і якась абсолютна жінка, якої насправді в природі не існує, тобто вона в кожній жінці, але не проявляється в кожній жінці. Тут героїні, які проявляють кожна свою іпостась. Я не автор, а скоріше ліричний герой і хочеться, щоб людина сиділа в залі і розуміла, що це з ним відбувається. І хто до нас проходив на прогон, так і казали, що все це з ним відбувається і що хотіли подзвонити коханій і все розповісти”, – говорить актор і автор віршів Ігор Касьяненко.

У Сумах театр-студія «Місто С» працює шостий рік. Режисер-постановник «Історії пристрасті» –Наталія Черкасенко.

“Для мене не було це літературним відкриттям. Я завжди вважала, що його поезія театральна. І таким чином із віршів народилася вистава. Я люблю поетичний театр і в нас в репертуарі є поетичні речі. Кожен рік театр “Місто С” створює поетичну виставу”, – говорить Наталія Черкасенко.

Серед акторок і пані Валерія. Грає у цьому театрі 2 роки.

“Вживатися в роль просто, тому вірші були простими. Вони зрозумілі. Було легко працювати. Ти приходиш, стаєш на сцену і працюєш. І це кайф”, – говорить Валерія Дмитрієва.

“Я думаю це є справжнє мистецтво, поставити щось, що глядач не очікує побачити і побачити символіку”, – каже глядачка Ольга Дрига.

Готувалися до показу вистави актори близько півроку. Триває вона 1 годину.

Фото: Фейсбук Ігоря Касьяненка

Соціальні мережі
bottom of page