top of page

Сумський письменник отримав спеціальну відзнаку "Коронації слова-2017"


Сумський письменник Коронація слова Микола Ремньов

Сумчанин Микола Ремньов отримав спеціальну відзнаку - диплом міжнародного літературного конкурсу романів, п'єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей "Коронація слова-2017". Його роман "Не плач, кохана" увійшов у 20 кращих із поданих до конкурсу двох тисяч творів. Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу.

Микола Омелянович Ремньов очолює Сумське обласне відділення Міжрегіональної Спілки письменників України. Також він є одним із засновників літературно-мистецького клубу "Грань", що вже багато років діє при відділі абонементу для дорослих ЦМБ ім. Т. Шевченка, його першим керівником і постійним учасником.

Микола Ремньов є автором книг "Для кого цветут сады", "Святые и грешники", "Рідні береги", роману "Клейменый", що присвячений герою визвольного партизанського руху на Сумщині Сергію Руднєву.

“Вітаємо Миколу Омеляновича із заслуженою нагородою! Сподіваємось, що його новий роман побачить світ найближчим часом і знайде своїх читачів і прихильників. Бажаємо йому міцного здоров"я, натхнення і подальших творчих успіхів!”, - говориться у привітанні від колективу Сумської ЦМБ ім. Т. Шевченка.

Приєднуємося до привітань і бажаємо автору натхнення, нових творчих здобутків і нових перемог!

Нагадаємо, імена нових лауреатів престижного літературного конкурсу України - «Коронація слова», який вже 17 років поспіль відкриває низку творів якісної української літератури, були оголошені 15 червня 2017 року. Інтрига конкурсу полягає в тому, що автори подають свої твори, які ще ніде не друкувалися, анонімно, тобто журі до самого оголошення переможців не знає прізвищ літераторів. Переможці оголошуються зі сцени під час нагородження. Тому учасниками можуть стати як нові, так і відомі письменники.

Джерело: "Бібліо Сумка"

Соціальні мережі
bottom of page