top of page

ОХМАТДИТ збирає книжки для створення дитячої бібліотеки


Центр медико-психологічної та соціально-реабілітаційної допомоги НДСЛ «ОХМАТДИТ» оголошує збір нових книжок для маленьких пацієнтів. Таке прохання з”явилося на сторінці медзакладу у Facebook.

В «ОХМАТДИТі» постійно перебувають на лікуванні понад 600 дітей з усієї України із різноманітними захворюваннями. Їх непросте лікування намагаються полегшити, зокрема в центрі медико-психологічної допомоги, застосовуючи різні методики тощо.

“Знаючи, що книжка також може бути чудовою терапією, прагнемо облаштувати невеличку сучасну бібліотеку, щоб маленькі пацієнти могли обрати собі книжку-друга, книжку-порадника чи книжку-розвагу. Тому запрошуємо кожного небайдужого долучитись до процесу наповнення новими примірниками цікавих українських книжок невеличкої бібліотеки для маленьких пацієнтів”, - йдеться у повідомленні.

Збір книжок проводиться кожного понеділка з 14:00 до 16:30 у Центрі медико-психологічної та соціально-реабілітаційної допомоги НДСЛ «ОХМАТДИТ» за адресою: м. Київ, вул. В.Чорновола, 28/1 (адміністративна будівля). Контактний номер телефону: (044) 236-98-61.

Про всі надходження Центр медико-психологічної допомоги обіцяє інформувати на своїй сторінці у Facebook.

Джерело: "ЛітАкцент"

Соціальні мережі
bottom of page