top of page

В Сумах презентували книгу жіночої поезії


поезія видавництво издательство

Сумська поетеса Тетяна Прус 20 серпня презентувала свою шосту книгу "Чотири кроки до весни".

До збірки увійшли вірші та проза, написані в 2013-2016 рр. У той час автор була активною учасницею міжрегіонального проекту "Сумщина творческая. Культура и искусство" і відвідувала Сумську обласну літературну студію "Літ-ра.com", виступаючи разом з колегами по перу на численних культурних міських майданчиках. Видання зацікавить насамперед тих, хто захоплюється або вивчає літературний процес на Сумщині.

"Натхнення приходить саме по собі, з нізвідки, як спалах почуттів, як любов, як усе прекрасне. Вірші йдуть від серця, душі, від усього самого потаємного, що є в людині. В цій книзі у мене йдуть напрямки в основному про красу душі, любов, присутня і любовна лірика", - поділилася поетеса. Також Тетяна Прус зазначила, що всі сучасні напрямки вона намагається схопити, опанувати і вмістити в свої вірші, улюбленим з яких є "Я пришла и ушла..."

Про автора: Тетяна Прус народилася в 1963 р в Лебедині Сумської області. Пише з 2004 року. Автор книг: "Чарівна скарбниця", "Край мого дитинства", "Лілеї моєї душі", "Ліхтар надій" і "Феєрія магічніх почуттів". Друкувалася в альманахах і колективних збірниках "Ми", "Слово", "Грани слова", "Харьковский мост", а також у журналі "ЛАВА". Володар диплома третього ступеня Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Леся Мартовича в номінації "Поезія. Підбірка».

Джерело: "Всі Суми"

Соціальні мережі
bottom of page