top of page

У Києві проведуть Курс письменницької майстерності


У Києві з 17 жовтня по 22 грудня на базі коворкінгу «1900» триватиме Курс письменницької майстерності від LITOSVITA.

Відомі літератори поділяться теорією і практичним інструментарієм письма. У програмі Курсу письменницької майстерності – 50 годин лекційних та практичних занять, художній аналіз текстів, консультації лекторів, неформальні зустрічі та читання.

Лектори – відомі та професійні письменники, критики, видавці та літературознавці: Оксана Забужко, Євгеній Стасіневич, Володимир Рафеєнко, Ростислав Семків, Олександр Михед, Володимир Арєнєв, Сергій Комберянов, Оксана Пендерецька, Стаська Падалка.

Експерти розкажуть, звідки черпати натхнення та як створити цікавий сюжет, допоможуть оволодіти усіма тонкощами літературної мови та виробити свій власний авторський стиль, познайомлять з загальними принципами, що працюють у будь-якому тексті, навчать техніці читання creative reading та вкажуть на типові помилки, яких слід уникати авторам-початківцям.

Курс буде корисним для авторів будь-яких текстів: художніх, нон-фікшн, статей, комерційних і лайфстайл текстів.

Марія Придьма, співзасновниця Litosvita, поділилася своїми очікуваннями щодо майбутнього Курсу: «Ми проводимо Курс письменницької майстерності в Києві вже всьоме. І з кожним Курсом ми удосконалюємося: запрошуємо нових лекторів, розширюємо практичну частину, намагаємося підібрати комфортні для учасників місце та час проведення. А ще дуже важливо бачити результат своєї роботи. Нам приємно, що наші випускники видають свої власні книги і повертаються до нас вже у ролі лекторів, як, наприклад, Сергій Комберянов».

Курс письменницької майстерності стартує 17 жовтня і триватиме два місяці, команда LITOSVITA чекає всіх охочих покращити свої письменницькі здібності.

Джерело: "Буквоїд"

Соціальні мережі
bottom of page