top of page

"На палаючому Сході": в Чернігові презентували збірку нарисів про учасників АТО


видавництво Чернігів книга АТО

У Чернігові відбулася презентація збірки розповідей про учасників АТО, що була підготовлена журналістами регіону і вийшла під назвою "На палаючому Сході", повідомляє "Укрінформ".

"Книга "На палаючому Сході" - це результат колективної праці журналістів нашої області. Всі матеріали підготували наші колеги з редакцій районних, міських та обласних газет, радіо і телебачення", - сказав на презентації голова Чернігівської обласної організації Національної спілки журналістів, з ініціативи якої й була створена збірка, Анатолій Тютюнник.

За його словами, книга включає понад 100 розповідей про жителів Чернігівщини, які брали або беруть участь у бойових діях на Сході України, а також про тих, хто загинув, захищаючи свою країну.

А. Тютюнник подякував обласній владі за фінансову підтримку. Адже збірка вийшла коштом обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016-2010 роки. Обсяг книги - понад 280 сторінок, тираж - 500 примірників.

Невдовзі віддруковані примірники надійдуть до бібліотек області. Тим часом прочитати електронну версію книги, доступну на офіційному веб-сайті Чернігівської облдержадміністрації, всі охочі можуть уже зараз.

Соціальні мережі
bottom of page