top of page

На Глухівщині презентували книгу поезій Миколи Єрохи "Із чого зіткане життя"


Із чого зіткане життя? –

Із вірності й любові.

З надією на майбуття –

І віри в Боже слово.

Микола Єроха

Книга віршів "Із чого зіткане життя" відомого на Сумщині та за її межами журналiста, поета, музиканта Миколи Єрохи вийшла друком у “Видавничому будинку “Еллада”. Видання побачило світ, перш за все, завдяки зусиллям друга, депутата обласної ради Нечмоні П.Ф., поета Товстухи П.В. та регіонального директора "Росток-холдінг" Козлова М.В.

Книга стала символічним пам’ятником поету, тут зібрані його прекрасні ліричні вірші, балади, присвяти, дружні шаржи, а меломани можуть знайти у книзі тексти пісень Миколи Єрохи.

“Багато добрих справ ми зробили разом як друзі, однодумці, колеги - і все було від душі, з чистим серцем, з натхненням, і багато задумів лишилось... Та в Бога інші плани, кажуть, він рано забирає кращих. І коли мого друга Миколи не стало, я намагаюсь виконувати його духовний заповіт, втілювати в життя наші спільні мрії та ідеї. Нині це є моїм найважливішим життєвим обов’язком”, - зазначив Петро Нечмоня, друг і соратник поета, депутат Сумської обласної ради від партії «Батьківщина».

Перша презентація книги пройшла у Глухові 25 вересня. Вечір поезії об’єднав друзів, колег та шанувальників творчості Миколи Єрохи. Зі сцени звучали його проникливі рядки, а в серцях - добрі спомини про талановитого земляка, чиє майстерне слово бентежить струни душі та нікого не залишає байдужим.

4 жовтня книгу "Iз чого зiткане життя" презентували на малiй батьківщинi Миколи Ерохи в селi Суходолi на Глухiвщинi. Теплими словами i мелодiйними пiснями рiдні, друзi, колеги згадали славетного земляка.

Соціальні мережі
bottom of page