top of page

"Стань письменником": триває літературний конкурс для старшокласників


літературний конкурс

Один з найпрестижніших університетів країни – Київський національний університет імені Тараса Шевченка ініціює проведення конкурсу «Стань письменником».

Від 20 листопада 2018 року по 19 січня 2019 року приймаються художні тексти учнів 10-11 класів за номінаціями: «Поезія», «Проза», «Драматургія», «Публіцистика», «Переклад», «Літературна рецензія». Метою конкурсу є виявлення і заохочення літературно обдарованих учнів, та в перспективі підвищення якості сучасної української літератури. Наразі вже отримано заявки учасників. Всього очікується до 500 конкурсантів.

Оцінюватимуть роботи авторитети сучасної української літератури: Іван Малкович (видавець «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»), Іван Андрусяк (головний редактор видавництва «Фонтан казок»), письменник Ігор Астапенко, письменниця Дарина Гладун та інші відомі українські митці.

Переможці отримають цінні призи від членів організаційного комітету, а також пільги при вступі до престижного Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Конкурсні роботи (обсягом до 50 стор.) приймаються виключно в електронній формі на адресу stanpysmennykom2016@gmail.com. Тематика, стилістика й техніка виконання є довільною та залежить виключно від креативності конкурсанта.

Джерело: "Літакцент"

Соціальні мережі
bottom of page