top of page

В Чернігові втретє відбудеться міжнародний літературний фестиваль


З 9 по 11 жовтня в Чернігові, Ніжині, Корюківці, Бахмачі, Острі (Козелецького району) та Седневі відбудеться ІІІ Міжнародний фестиваль інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lуtavrу».

Фестиваль відбуватиметься одночасно на базі кількох локацій. Сучасні письменники, літературознавці, журналісти України та закордону виступатимуть у школах, університетах, бібліотеках, музеях. Мешканці й гості згаданих населених пунктів Чернігівщини зможуть насолодитися сучасною світовою літературою.

«Мета фестивалю – нести друковане і не тільки слово у сучасне культурне середовище, робити його модним, створювати живий діалог читача та письменника, дарувати книжки, популяризувати читання», – зазначає натхненниця та голова оркомітету фестивалю «Lуtavrу» Тетяна Винник.

Організатором ІІІ Міжнародного фестивалю інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lуtavrу» є громадська організація «Центр новітніх ініціатив та комунікації».

Фестиваль «Lуtavrу» на теренах України (Чернігівщина) з’явився у 2016 році. Відтоді зарекомендував себе як культурний захід міжнародного рівня. У рамках проекту традиційно видається альманах “Литаври”, до якого входять сучасні твори українських та зарубіжних авторів.

Джерело: "Літакцент"

Соціальні мережі
bottom of page