top of page

Стартував Всеукраїнський молодіжний конкурс "Літературна візитка краю"


Національна спілка письменників України у партнерстві з Малою академією наук України започаткували Всеукраїнський конкурс "Літературна візитка краю".

За умовами конкурсу команда у складі 4-5 старшокласників (студентів коледжів, технікумів тощо) під керівництвом учителя творить сайт, який розповідає про одного з видатних письменників, уродженців краю (області). Власне, змагатися між собою будуть створені сайти.

Кількість учасників від однієї області, як і від однієї школи, не обмежена. Нагородою переможцям конкурсу трьом командам — буде дводенне перебування в Києві, оглядова екскурсія містом, відвідини музеїв та архітектурних пам´яток. Харчування й ночівля теж будуть оплачені. Організатори конкурсу певні, що підлітки й молодь, які знаються на сучасних інтернет-технологіях, приймуть виклик творити в цій площині.

"Кожна команда, представивши визначного письменника- земляка, виступить як культурний посол свого краю. А всі разом наповнимо мережу якісним українським продуктом. Цікаво, яка ж з областей представить найбільше сайтів", - зазначають організатори.

Етапи і терміни проведення конкурсу:

  • конкурс стартує 1-го грудня 2019-го року.

  • для участі слід зареєструватися до 31 грудня 2019 р., заповнивши Гугл Форму: https://bit.ly/2NizpwR

  • створення сайтів – до 1 березня 2020-го р.

  • в Києві.нагородження трьох команд-переможців — 13-14 травня 2020 р.

Умови конкурсу повністю - на сайті НСПУ

Джерело: "Буквоїд"

Соціальні мережі
bottom of page