top of page

Семирічний лучанин встановив «книжковий» рекорд України


видавництво Суми Еллада издательство

Другокласник із Луцька Володимир Каліш потрапив до Книги рекордів України. Він став наймолодшим українським модератором зустрічей з дитячими письменниками, а також літературним волонтером із популяризації прочитаних книг.

Рекорд зафіксували під час презентації книги Галини Вдовиченко «Котохатка» у луцькій книгарні «Є», модератором заходу був 7-річний Володимир.

У хлопця є свій канал у YouTube, на якому він опублікував уже 190 літературних оглядів. Автор презентованої книги розповіла, що навіть дивиться канал Володимира і обирає за його порадами літературу для онука.

Хлопець протягом кількох років ділиться емоціями від прочитаних книг не тільки на YouTube, а і популяризує літературу у своєму навчальному закладі та в одній з дитячих бібліотек Волинської області.

Також він був запрошений до прямого ефіру телепрограми «Ранковий гість», двічі записував огляди для телерубрики «Прочитати» на UA:Волинь.

На ІІ Міжнародному літературному фестивалі «Фронтера» Володимир був наймолодшим волонтером та модератором автора Івана Андрусяка.

Джерело: "Літакцент"

Соціальні мережі
bottom of page