top of page

Стартував конкурс дитячого читання «Книгоманія»-2020


Розпочався 16-й всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» для учнів 6–7 класів.

«Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливістьйого учасникам здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – ми хочемо, щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ», – повідомляють організатори Конкурсу.

Основні етапи проведення конкурсу: • І Етап конкурсу – до 21 лютого 2020 р. • ІІ Етап конкурсу – до 12 березня 2020 р. • ІІІ Етап конкурсу – до 03 квітня 2020 р.

Упродовж 3-х місяців учасники читатимуть книжки, розповідатимуть про них, змагаючись з іншими книгоманами і, врешті, здобудуть титул «Суперчитач України». Винагородою за перемогу стане поїздка до Львова на Дитячий форум – фестиваль «Книгоманія», який відбудеться 24-26 квітня 2020 року.

Ознайомитися з положенням конкурсу можна тут.

Другий рік для учасників Конкурсу та всіх небайдужих до дитячої літератури та промоції дитячого читання у фейсбуці існує відкрита спільнота – Таємне товариство книгоманів. Долучитися до групи можна за посиланням. У цій спільності буде розміщено інформацію про перебіг «Книгоманії-2020», цікаві та корисні факти про читання, книжки та авторів, а також відбудуться різноманітні конкурси та голосування.

Організатор конкурсу: ГО «Форум видавців».

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів із усіх областей України.

Джерело: "Літакцент"

Соціальні мережі
bottom of page