top of page

За мотивами «Колгоспу тварин» Джорджа Орвелла створюється відеогра


У мережі з’явився рекламний трейлер відеоігрової адаптації повісті Джорджа Орвелла «Колгосп тварин» (Animal Farm), яку розробляє компанія Nerial.

У грі, присвяченій співжиттю різних тварин у межах ферми, потрібно буде контролювати витрату ресурсів, захищати господарство й прагнути до того, щоб його мешканці залишалися щасливими. Також гравцю доведеться обирати, яких тварин підтримувати, а яких – ні.

Компанія-розробник Nerial, відома також грою Reigns, створює адаптацію спільно з видавцем The Dairymen та спадкоємцями Орвелла.

Сценарну адаптацію написала Емілі Шорт, а Кейт Саксон, яка раніше працювала над іграми за франшизами «Відьмак», Fable 3 та Alien: Isolation, стане режисеркою озвучення.

Animal Farm вийде восени 2020 року на мобільних пристроях та ПК.

Як відомо, «Колгосп тварин» (Animal Farm; в інших українських перекладах: «Ферма «Рай для тварин», «Скотоферма», «Скотохутір», «Хутір тварин») – повість Джорджа Орвелла, написана у 1943–1944 роках і вперше видана 17 серпня 1945-го. Перший переклад книжки українською мовою було зроблено в 1947 році. Пізніше книжку перевидавали українською ще декілька разів. Найновіший переклад вийшов у 2015-му.

Джерело: «Читомо»

Соціальні мережі
bottom of page