top of page

Сумське НВО оголошує конкурс дитячих творів, переможці отримають путівки на відпочинок


ПАТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об'єднання» оголошує загальноміський конкурс дитячих творів на тему: «Моя чудова сім'я», за перемогу в якому дарує незабутній літній відпочинок не тільки дітлахам, а й їхнім рідним. Підприємство проводить цей конкурс уже шостий рік поспіль. Прийом творчих робіт юних сумчан у віці від 7 до 16 років стартує з 1 травня. Не втратьте нагоду - можливо, саме вашу дитину зачекалися головні призи від СНВО! ”Власне, трійці цьогорічних тріумфаторів безкоштовно дістануться сімейні путівки на узбережжя Азовського моря. Ще троє юних авторів, чиї твори будуть удостоєні срібних нагород, разом зі своїми родинами поїдуть на базу відпочинку «Сонячна галявина», розташовану в селищі Битиця, що знаходиться за 10 км від Сум. І аж шестеро конкурсантів, які стануть бронзовими призерами та будуть визнані фаворитами Інтернет-голосування, попрямують за неперевершеними враженнями у «Чайку» – один із найкращих оздоровчих дитячих центрів нашого краю”, - розповідають організатори конкурсу.

Здобути омріяний подарунок вельми просто. Запорукою його отримання є всього-на-всього цікава історія про власну сім’ю, сповнена щиросердості і креативу, котрі, безумовно, притаманні усім дітлахам. Твір має бути написаний від руки, обсягом не більше однієї сторінки формату А4. Розповідь необхідно доповнити родинною світлиною, а також анкетою, де вказати прізвище та ім'я учасника, дату його народження, склад сім’ї, ПІБ одного з батьків і контактний номер телефону.

Пакунок з усім вищепереліченим потрібно доставити за адресою: м Суми, вул. Горького, 58 (центральна прохідна підприємства). Там встановлено спеціальну поштову скриньку зі слоганом «Мріям притаманно здійснюватися!» Прийом робіт триватиме протягом двох місяців: з 1 травня до 30 червня 2017 року.

Юні письменники будуть розподілені на три вікові категорії (7-9, 10-12 і 13-16 років), завдяки чому опиняться в однакових умовах на здобуття подарунків від СНВО, долю яких визначатиме заводське журі.

“Вже традиційно своє слово зможуть сказати і містяни – в їхніх руках три путівки до дитячого табору «Чайка». А одержать їх ті учасники, які зберуть найбільшу кількість симпатій у ході Інтернет-голосування, що відбуватиметься в період з 4 по 10 липня на сайті підприємства http://social.frunze.com.ua/”, - зазначають представники СНВО.

Результати конкурсу «Моя чудова сім'я» за багаторічним звичаєм будуть оприлюднені у другій декаді липня. Хто з маленьких мрійників і де саме проведе частину літніх канікул, Сумське НВО повідомить в ефірі телерадіокомпанії «АТV».

Завдяки конкурсу дитячих творів, який із 2012 року підприємство проводить серед юних сумчан, вже більше 60 родин стовідсотково пересвідчилися, що твердження «Мріям притаманно здійснюватися!» є цілком справедливим. Тож, може, варто спробувати і вам?

Більш детально про конкурс можна дізнатися за тел.: 686-208, 050 307 14 39; 050 327 22 31.

Соціальні мережі
bottom of page