top of page

"Україна читає дітям": в Сумах дитяча письменниця зустрілася з маленькими читачами


Суми письменниця зустріч

У Сумській обласній бібліотеці для дітей, в рамках реалізації Національного проекту «Україна читає дітям», відбулася зустріч читачів з талановитою дитячою письменницею, членом Національної спілки письменників України, кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри англійської та німецької філології Полтавського педагогічного університету, Тетяною Луньовою.

"Тетяна Володимирівна любить і розуміє маленьких дітей, пише для них різні казкові історії, які цікаво та корисно читати. Письменниця приділяє велику увагу тому, щоб діти вчилися придивлятися до деталей. Уважно читаючи її казки «Усі ми будемо королевами» та «Зайченятко У», що гарно проілюстровані і мають чудові малюнки, діти вчаться бути уважними до інших", - розповідають в управлінні культури і туризму Сумської облдержадміністрації.

Сама письменниця вважає, що книга має зробити дитину та її батьків ближчими один до одного, тому читати її книжки рекомендує разом.

Зустріч із Тетяною Луньовою залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей.

Соціальні мережі
bottom of page