top of page

В Сумах презентували шосту книгу про українського Шерлока Холмса


У п'ятницю, 22 вересня, в "Книгарні "Є" м. Суми відбулася презентація шостої книги сумського письменника Владислава Івченка про пригоди славетного детектива Івана Карповича Підіпригори "Найкращий сищик та помста імперії". Власне, автор сам сумнівається - шоста це книга чи п'ята, бо перша була написана у співавторстві з Юрієм Камаєвим, повідомляє "Всі Суми".

Що ж стосується презентації нової книги про Івана Карповича, то, як завжди, там вистачає карколомних пригод, несподіваних поворотів сюжету, зустрічей з давніми знайомими та новими ворогами. Буде там і подорож у часі - всіх таємниць нової книги розкривати не будемо.

Взагалі, презентація пройшла, як то кажуть, у теплій дружній атмосфері, бо на неї завітали справжні поціновувачі таланту Владислава Івченка, які протягом більше ніж години спілкувалися з "винуватцем" події, задаючи питання не тільки про Івана Карповича, а й про інші твори (як видані, так і невидані) цього сумського письменника. Влад, здається, і сам був здивований такою кількістю запитань та глибиною знань його творів.

Нагадаємо, телеканал ICTV взявся до екранізації пригод славетного українського детектива. Щоправда, швидкої появи на екранах стрічки чекати не варто - робота по екранізації ще тільки почалася, кіновиробництво займе рік-півтора.

Соціальні мережі
bottom of page