top of page

В Сумах художник презентував власну книгу


Суми книга художник

У Сумському обласному художньому музеї ім. Никанора Онацького відбулася творча зустріч з сумським художником Миколою Жулінським та презентація його книги «Під зоряним дахом ночі», повідомляє управління культури Сумської обласної державної адміністрації.

Микола Жулінський – багатогранна творча особистість. Відомий український художник, Заслужений діяч мистецтв України, викладач кафедри образотворчого мистецтва Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка. Презентована книга «Під зоряним дахом ночі», яка нещодавно вийшла в світ, розкриває ще одну грань його таланту – письменницький дар. Вона включає в себе збірку оповідань, сповнених щирості, душевної теплоти, філософського сприйняття дійсності, що позначено на всій творчості митця. Видання гарно проілюстровано графічними роботами автора.

На заході були присутні олеги-художники, працівники культури, представники обласного товариства «Просвіта», друзі та шанувальники таланту. Всі гості презентації отримали позитивний оптимістичний настрій від цікавого спілкування з автором книги.

Фото: kultura.sm.gov.ua

Соціальні мережі
bottom of page