top of page

За місяць у Києві стартує літературний конгрес


15 січня стартує реєстрація на IV-й Конгрес «Література в Дії», що відбудеться в Києві 24-25 лютого 2018 року.

До участі у Конгресі запрошуються представники літературного сектору, а саме — літературні організації, представники літературних фестивалів і конкурсів, літературні менеджери, агенти і активісти, письменники, перекладачі, редактори, критики, видавництва, бібліотеки, осередки книги та всі дотичні до літературних проектів і літератури в будь-якому з її проявів.

У центрі уваги IV Конгресу: новини, можливості та актуальні тенденції літературного сектору, професійний розвиток, проектний менеджмент, опрацювання реальних кейсів, практично корисна інформація.

У рамках Конгресу будуть презентовані плани Українського інституту книги на 2018 рік, нові грантові можливості від British Council Ukraine і програми ЄС «Креативна Європа» в Україні. Під час заходу ви також дізнаєтеся про основи формування бюджету культурного проекту і про те, як підготувати велику міжнародну літературну подію і не збанкрутувати. Окремо повернемося до питання розробки і впровадження систем збору та аналізу статистичних даних по літературних проектах і ініціативах. А також: логістика і загальна координація літературних заходів, безпека і волонтери, партнерство, фандрайзинг і промоція — все це і багато іншого від залучених експертів і партнерів чекає на вас в межах IV-й Конгресу «Література в дії».

Реєстрація на Конгрес триватиме: з 15 січня по 4 лютого 2018 року.

Зареєструватися можна за посиланням.

Організаційний внесок становить: 200 грн. (оплата — на місці). Зібрані кошти буде спрямовано на покриття організаційних витрат події: кава-брейки, поліграфія, робочі матеріали, гонорари, проїзд і поселення спікерів.

Увага! 1. Кількість місць обмежена (70 осіб). Учасники відбиратимуться на конкурсних засадах. 2. Організатори Конгресу не покривають витрати на проїзд та поселення учасників.

Контактна адреса для питань та пропозицій: info@litcentr.in.ua

Джерело: "Літакцент"

Соціальні мережі
bottom of page