top of page

Сумчанам представили книгу з доповненою реальністю


Нова книга «Доки світло не згасне назавжди» - експеримент для автора. Вона – інтерактивна, має доповнену реальність. Спеціальний мобільний додаток, розроблений під роман, розкриває для читачів додаткові можливості сприйняття.

«Глобально ідея – залучити до читання тих людей, які фізично можуть читати, але не читають. Додаток містить купу фішок: візуальні і текстові, є можливість прочитати щоденник героїні, поспілкуватися з персонажами в чаті. Я вже зараз маю обережні підстави для оптимізму, бачу, як люди реагують, їм подобається це. Я переконаний, що всі мої майбутні книги будуть також з додатком, і ми лише набиратимемо обертів», - говорить письменник Макс Кідрук.

Особливість цього туру – те, що автор їздить ним не сам. Початок спілкування з читачами відводить другу і колезі – початківцю в літературі Юрію Даценку. Чоловік презентує свій дебютний роман «Пастка для різника» про рідне місто – Хмельницький. Нині, говорить Макс Кідрук, відвідали західні і північні області України, на черзі – схід і південь.

Цей тур автор називає найуспішнішим за 10- річну кар’єру. У кожному місті фіксували найбільшу кількість відвідувачів і проданих книг.

Джерело: "Sumy.Today"

Соціальні мережі
bottom of page