top of page

В Сумах пройшла презентація книги про українського композитора Жанну Колодуб


видавництво Еллада Суми книга

30 листопада 2017 року в актовій залі навчально–наукового інституту культури і мистецтв Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбулася презентація монографії члена Національної спілки композиторів, кандидата мистецтвознавства, доцента Сулім Римми Анатоліївни «Композитор Жанна Колодуб: сторінки життя і творчості».

Книга вийшла друком у "Видавничому будинку "Еллада" (м. Суми). У монографії вперше ґрунтовно досліджено творчу спадщину українського композитора Жанни Колодуб. Автор докладно аналізує її твори різних жанрів, висвітлює виконавську, педагогічну та музично-громадську діяльність митця. Крім того, в книзі вміщено цінні біографічні матеріали.

Видання адресоване музикознавцям, виконавцям, студентам і викладачам навчальних закладів культури і мистецтв та всім, хто цікавиться історією української музики.

На презентації книги різножанрові твори Жанни Колодуб виконували студенти та магістранти з Сербії, Китаю та України, а також викладачі ННІ культури і мистецтв у складі вокальних та інструментальних ансамблів.

Соціальні мережі
bottom of page