top of page

Форум видавців оголосив про ребрендинг і перших почесних гостей


Форум видавців Львів

Форум видавців у Львові оголосив, що цьогоріч його відвідають лауреатка Пулітцерівської премії, авторка книг-досліджень про ГУЛАГ та Голодомор в Україні Енн Епплбом і дослідниця історії Східної Європи Марсі Шор. Ці жінки-історики будуть почесними гостями Форуму 2018 року.

Енн Епплбом — польсько-американська історикиня, письменниця і журналістка єврейського походження. Редакторка The Economist і членкиня видавничої ради The Washington Post. За її праці з історії Східної Європи, громадянського суспільства і комунізму була неодноразово відзначена преміями.

Марсі Шор — американська історикиня, викладачка Єльського університету, дослідниця історії Східної Європи, авторка книги про Майдан.

Також Форум, який цьогоріч відзначає своє 25-ліття, оголосив про свій ребрендинг.

Від 1994 логотипом Форуму видавців були два равлики (автор – Михайло Москаль), які символізують безмежність, відродження, незламність, рішучість, наполегливість, взаємодію.

"Равлики мужньо несли на собі книжки, допомагали розвиватися українському книжковому ринку.

Вони залишаться! Але прийшов час змін. Новий логотип символізує відкриту книгу, яка концептуально поєднує у собі чотири стихії: землю, вогонь, воду та повітря. Ми об’єднуємо людей і пропонуємо їм:

літати з книжками,

горіти книжками

пірнати у книжки

зростати з книжками.

І все це з нашим звичним Форумом видавців, який перетворюється на BookForumLviv!", - повідомляють організатори, представляючи новий логотип Форуму.

Джерело: "Літакцент"

Соціальні мережі
bottom of page