top of page

В Сумах презентували "Щоденник Жіночого Життя..."


2 серпня у Агенції промоції «Суми» відбулася презентація нової книги молодої сумської письменниці Лії Бардок (Наталії Кіктенко), яка має назву «Щоденник Жіночого Життя: сім років про чоловіка» (оригінальна назва «Дневник Женской Жизни: семь лет о Мужчине»). Вона про жінку, для жінки, написана жінкою.

Як зазначає сама автор: «Представлена книга - це маніфест жіночої душі, це про відносини та кохання, про справжність та про внутрішній світ кожної». Вона створена для того, щоб прекрасна половина людства зрозуміла, що потрібно залишатися собою, не втрачати внутрішню себе та змогла віднайти особисту дорогу до щастя.

Дана книга буде цікава не тільки жінкам, а і чоловікам з погляду психології стосунків, де кожний з сильної статі зможе підкреслити, як вірно поводити себе з жінкою та як побудувати щасливі відносини. Як зазначають самі читачі, ця книга цікава, тому що змушує задуматися та дає змогу поринути у світ автора. Вона побудована у вигляді багаточисленних щоденникових записів (почуттів, спостережень, самоаналізу і просто прийняття даності про себе). Книга представлена у жанрі нон – фікшн, видавництво «Мрія», тираж постійно змінюється та доповнюється.

Лія Бардок (Наталія Кіктенко) має освіту практичного психолога, а також сертифікат консультанта у методі позитивної психотерапії, що знайшло чимале відображення у житті та творчості автора даного роману.

Найкраще про свою книгу говорить сама автор:

"Мій найкращий друг Щоденник, в нього я записую все, що помічаю у власному світі, зовнішньому та внутрішньому. Він став для мене основною опорою. Через діалог з Життям, на сторінках зошита, я розкриваюсь в еволюції власного щастя. Саме із таких багаточисленних записів (почуттів, спостережень, самоаналізу і просто прийняття даності про себе) створена дана книга. Я пішла назустріч собі, озброївшись головним: щирістю та правдою про власну душу. Хоча, в назві і йдеться про Чоловіка з великої літери, все ж мова тут про Жінку ( і її прояв) у відносинах з чоловіком (або партнером, в загальному розумінні цього слова). Це особисто моя правда, моя історія і те, як саме я відчуваю життя. Свого часу я не знайшла тієї людини, яка б мені сказала, що все вийде, та я знайду дорогу до свого щасливого кохання. Я не прагну бути прикладом, для читача, як особистість. Але, я хочу бути прикладом того, що індивідуальне щастя у стосунках із чоловіком можливе! Моя історія - це втілення природного бажання кожної людини бути щасливою, кохати і бути коханою".

На презентації книги прозвучали пісні українською мовою, присвяченні коханню, написані самою письменницею та талановито виконані нею. Придбати дану книгу можливо у автора, безпосередньо написавши їй у Фейсбуці.

Соціальні мережі
bottom of page