top of page

Книгоманія-2020: Форум видавців запрошує на фестиваль дитячого читання


24 – 26 квітня у Львові відбудеться фестиваль дитячого читання «Книгоманія» – Дитячий форум.

Це унікальний захід промоції дитячого читання, у якому поєднується гра з отриманням різних корисних умінь і навичок, де письменники, художники, науковці, спортсмени, музиканти, винахідники, музейники, бібліотекарі, майстри діляться своїми вміннями з дітьми і цим роблять світ кращим.

Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» – Дитячий форум пройде у форматі великої просторової гри-квесту – «Навколо світу за 3 дні!» На мандрівників чекає шалений виклик: здійснити навколосвітню подорож та побувати в усіх частинах світу: Австралії, Азії, Антарктиді, Америці, Африці та Європі.

У програмі фестивалю:

  • зустрічі з авторами, ілюстраторами, дослідниками, літературні читання і майстерні, конкурси, автограф-сесії, ігри та презентації від дитячих бібліотек;

  • наукові експерименти, майстер-класи, лабораторні практикуми, робототехніка, програмування, віртуальна реальність;

  • майстер-класи з різних видів творчості та рукоділля, малювання картин, створення ілюстрацій до книжок, ліпка улюблених книжкових героїв, виготовлення листівок та іграшок;

  • музичні і театральні майстер-класи, уроки ораторського мистецтва, вистави, покази фільмів, кулінарні майстер-класи;

  • фестиваль настільних ігор;

  • спортивні, танцювальні, екологічні майстер-класи.

Повна програма заходів буде розміщена на сайті bookforum.ua на початку квітня.

На території фестивалю працюватиме ярмарок книжок (дитячої, підліткової, навчальної літератури), настільних ігор та іграшок.

Мета фестивалю –промоція дитячого читання та різностороннього розвитку дітей і підлітків, культивування активного способу життя через залучення їх до різноманітної розвиваючої діяльності та активного відпочинку: читання, творчості, розвиваючих ігор, наукової діяльності, винахідництва.

Для участі у Фестивалі «Книгоманія» – Дитячому форумі необхідно заповнити реєстраційну форму. Заявки приймаються до 24:00 20 березня 2020 року.

Засновник та організатор фестивалю – ГО «Форум видавців» (з 2007 року). З 2016 року захід проводиться у межах програми «Львів – місто літератури».

Джерело: "Літакцент"

Соціальні мережі
bottom of page