top of page

Бути супермоделлю у 71: мемуари Мей Маск вийшли українською


Український переклад мемуарів Мей Маск – супермоделі, краса якої непідвладна віковим стереотипам, невдовзі можна буде знайти на полицях українських книгарень. Книжка має назву «Жінка, яка має план». Мама Ілона Маска чесно розповідає не тільки історію свого успіху, а й відверто говорить про те, як намагалася самотужки підняти трьох дітей.


Мей Макс називає переломним моментом у житті розлучення з колишнім чоловіком, який бив та знущався з неї.


«Коли ви зробите великий крок, це буде страшно, але не можна просто залишатися в поганій ситуації. Найпевніше, ви опинитеся в скрутному фінансовому становищі, але ви знаєте, що зможете прожити на бутербродах з арахісовим маслом, тому просто йдіть і намагайтеся знайти щастя», – радить Мей.


У 67 років вона вперше вийшла на подіум Нью-Йоркського тижня моди, а у 69 стала обличчям косметичної компанії CoverGirl. Ви могли бачити її на обкладинках Vogue, Elle та навіть у кліпі Бейонсе. Саме вона була прикладом для свого сина Ілона Маска, який нині є найбагатшою людиною на планеті. «Коли Ілон був маленьким, я помітила, що він увесь час читає. Мене теж неможливо було відірвати від книжок…», – згадує авторка.


Мей – дієтолог за освітою – у цій книжці розповідає не лише про своє життя і багаторічний досвід роботи моделлю, а й про правильне харчування, збереження природної краси та підтримку фізичної форми.


Утім, на описаних у книжці здобутках Мей не зупиняється та радить іншим також не бачити меж для щасливого життя й самореалізації: «Тепер я насолоджуюся найкращими роками свого життя. І написала цю книжку, щоб інші жінки могли поліпшити власне життя. Мені вона подобається і сподіваюся, що вам теж. Мені щойно минуло сімдесят, і я з нетерпінням чекаю на те, що принесе мені майбутнє».


Книжка «Жінка, яка має план», що вийшла англійською в січні 2020 року, уже стала бестселером у 20 країнах, Україна – на черзі.


Джерело: Yakaboo

Comments


Соціальні мережі
bottom of page