top of page

Вілл Сміт восени випустить книжку своїх спогадів


Відомий голлівудський актор Вілл Сміт написав мемуари, які видадуть цього року. Прем’єру книжки «Вілл» («Will») заплановано на 9 листопада.



Вілл Сміт створив автобіографію разом з автором бестселерів «Виточене мистецтво забивати на все» й «Усе замахало. Але надія є» Марком Менсоном.

Видавці, крім паперової версії, готують електронну та аудіокнижку. Уже відомо, у яких країнах вийдуть її переклади. Власне, пощастить читачам з Єгипту, Чехії, Нідерландів, Франції, Німеччини, Греції, Угорщини, Італії, Південної Кореї, Польщі, Португалії, Бразилії, Румунії, Іспанії, Китаю, Тайваню й України.


«Це про перетворення Вілла Сміта з боязкої ​​дитини із Західної Філадельфії на одну з найвідоміших реп-зірок своєї епохи, а потім одну з найбільших кінозірок в історії Голлівуду. Це епічна казка про внутрішнє перетворення та тріумф, яке він дивовижно описує. Але це лише половина історії. Ці спогади є результатом глибокої подорожі самопізнання», − йдеться в анотації до книжки.


Вілл Сміт − американський актор, кінопродюсер, співак у стилі хіп-хоп. Дворазовий номінант на премію «Оскар», п’ятиразовий – на премію «Золотий глобус». За підсумками 2019 року посів восьме місце в рейтингу «Forbes» серед найбільш високооплачуваних акторів, його заробіток склав 44 мільйони доларів (69-е місце в загальному рейтингу знаменитостей).


Джерело: «Читомо»

Comments


Соціальні мережі
bottom of page