top of page

"Місто моєї долі": письменниця Людмила Ромен презентувала в Сумах нову збірку творів


Суми письменниця презентація книги

8 лютого у приміщенні «Агенції промоції «Суми» відбувся творчий вечір письменниці та композиторки Людмили Ромен. Ювілей творчості – 35 років – мисткиня відсвяткувала презентацією збірки творів «Місто моєї долі», присвячену Сумам.

«Мені важливо сьогодні представити цю збірку, бо це плід моєї довготривалої творчої роботи. І він безпосередньо пов’язаний з містом над Пслом. Тут я народила прекрасних синів, тут я пережила найкращі емоції. І я не можу не присвятити цьому місту частку себе, частку своєї творчості.» - говорить Людмила Ромен.

До збірки «Місто моєї долі» увійшли як віршована поезія, так і музичні твори, написані авторкою. У добірці мають місце лірична поезія, твори на актуальну тематику. Але усі вони так чи інакше присвячені місту Суми.

У ході творчого вечора письменниця декламувала свої вірші та виконувала власні музичні твори. Літературний захід також відвідали і керівники міста. Зокрема, очільник Сум Олександр Лисенко вручив письменниці Відзнаку міського голови за внесок у розвиток культури міста.

Про автора. Людмила Валентинівна Ромен - громадська діячка, поетеса, композитор, ткаля, член Асоціації діячів естрадного мистецтва України, та член двох Національних спілок : спілки майстрів народного мистецтва України та спілки письменників України, академік Української міжнародної академії оригінальних ідей. У її творчому доробку 30 фортепіанних творів, 18 партитур для хору, більше 100 пісень на власні слова та твори українських поетів, а також 11 виданих збірок поезії.

За матеріалами «Агенції промоції «Суми»

Соціальні мережі
bottom of page