top of page

В Сумах презентували збірку поезії Дмитра Титова


У Агенції промоції «Суми» відбулася презентація книги «State Road» талановитого сумського поета, учасника гурту з співзвучною його збірці назвою, Дмитра Титова, передає "Всі Суми". Це перше видання віршів автора, яке наповнене різноплановою тематикою. В ній присутні: любовна лірика, філософські теми, присвячені створенню світу, а також духовній складовій життя. Це роздуми поета, який у притаманній йому манері в кожному віршованому рядку доносить проблеми сьогодення. Жанр представленої книги можна охарактеризувати, як художня література, яка написана у футуристичному напрямку. Збірка представлена російською і українською мовами на 128 сторінках. ЇЇ тираж становить 100 примірників, рік видання – 2018, редактором виступив сам автор. Вона наповнена фрагментами десяти збірок віршів, написаних поетом від початку творчого шляху – з кінця 2006 року по теперішній час.

В ході творчого вечора автором була прочитана велика кількість віршів з даної збірки. Цікавим фактом є те, що деякі з них є пророчими. Зокрема, вірш «Благословення» пророкував майбутнє знайомство поета з групою «State Road», а його «Синоптика» написана в саркастичний формі діалогу зимового місяця грудня з весняним березнем. Загалом презентація збірки складалася з двох частин. У першій поет поділився з присутніми своєю романтичною, ліричною поезією, присвяченою коханню; а в другій в ексцентричній, динамічній драйвовій, авангардній манері передав своє бачення філософських тем життя та смерті, духовності, пошуку Бога.

В цілому всі, представлені у збірці вірші цікаві, життєві, правдиві, оскільки є особистою сповіддю автора та запрошують читача поринути у його загадковий внутрішній світ і наповнюють неповторними емоціями.

Соціальні мережі
bottom of page