top of page

Про президентство в Америці: Білл Клінтон і Джеймс Паттерсон почали роботу над новою книжкою


Творчий тандем колишнього президента США Білла Клінтона й письменника Джеймса Паттерсона дав результат у вигляді одного з найгучніших бестселерів на американському книжковому ринку – «Зникнення президента». З огляду на це автори почали другий спільний літературний проєкт під робочою назвою «Дочка президента» (The President’s Daughter).

Відомо, що нова книга не є продовженням попереднього роману. Це окрема історія, проте вона розгортається, звичайно ж, в оточенні глави держави. Світова прем’єра трилера запланована на червень 2021 року.

Головний герой твору – колишній президент, якого не переобрали на другий термін через невдалу військову операцію. Після закінчення каденції він із рідними мешкає в сільській місцевості в Нью-Гемпширі, намагаючись не привертати зайвої уваги. Коли герой довідується, що його доньці загрожує небезпека, приходить усвідомлення: усі зв’язки, вплив, гроші й друзі не можуть допомогти. Зате стає в нагоді досвід служби у морській піхоті США.

«Співпраця з президентом Клінтоном була найважливішою подією у моїй кар’єрі, і я радий, що маю можливість знову з ним писати. Особливе задоволення мені приносить схвальна реакція на нашу першу книжку. Сподіваюся, що читачі не будуть розчаровані й «Дочкою президента», – зізнався Джеймс Паттерсон.

Джерело: «ТекстОver»

Соціальні мережі
bottom of page