top of page

Цьогорічний фестиваль «Місяць авторських читань» відбудеться онлайн


З огляду на реалії сьогодення «Місяць авторських читань у Львові» (МАЧ-2020) змінює формат. Найбільший транскордонний фестиваль Центральної та Східної Європи йде в онлайн, де триватиме з 1 до 31 липня.

«Почесною гостею МАЧ-2020 буде Угорщина, а в домашній лінії цього разу ми презентуємо чеських, польських та українських авторів і авторок. Проєкт відбудеться за підтримки Українського культурного фонду, – зазначається на офіційній сторінці заходу в фейсбуці. – Ми розуміємо: хтось із вас зараз видихнув із розчаруванням. Нам теж був надзвичайно важливий персональний контакт, обійми при зустрічах, знайомства за кулісами і розмови в кулуарах. Ми шукаємо нові способи залучити вас ближче до фестивальної тусівки навіть в умовах онлайну».

Утім організатори зауважують, що МАЧ готувався до онлайн-діяльності давно – протягом останніх двох років транслювалися наживо усі події цього мистецького проєкту, і, що прикметно, кількість переглядів фестивальних відео у десятки разів перевищувала кількість реально присутньої публіки. Для багатьох це була унікальна нагода долучитися до концептуальної і нішевої події, не виходячи з дому й не їдучи до Львова на весь липень.

За перебігом прийдешнього фесту можна буде слідкувати тут.

Соціальні мережі
bottom of page