top of page

Всеукраїнський літературний конкурс «Афоризм» запрошує долучитися до визначення переможців


Завершився прийом робіт до новий літературний конкурс, запроваджений Кабінетом молодого автора Національної спілки письменників України, – «Афоризм». Обирати листівки-переможці потрібно буде з-поміж 200 робіт, які представили майже 50 учасників проєкту з усіх регіонів України.

Особливістю цього мистецького змагання є те, що власну творчість (поетичну та прозову) потрібно було презентувати якомога лаконічніше – всього кількома словами або однією фразою. Організатори цей хід пояснили тим, що інтерес до творчості автора часом з’являється усього лише від кількох його влучних і глибоких фраз, випадково десь побачених чи почутих. У нашому стрімкому, інформаційно перенасиченому часі треба вміти зачепити і зацікавити читача з кількох перших слів.

Тож і було запропоновано всім охочим поетам і прозаїкам (без будь-яких вікових обмежень) надіслати на конкурс короткі цитати-афоризми, які необхідно було зі смаком візуалізувати – створити в електронному вигляді оригінальну й наповнену цікавим літературним змістом листівку.

Обиратимуть переможців (1–3 місця) організатори, ще три місця буде визначено шляхом народного голосування.

Критерій відбору робіт – влучний, дотепний, глибокий вислів і гарна його візуалізація. Щоб ваш голос було зараховано, необхідно всього лише під роботою, яка найбільше сподобалася, поставити + і поширити її, зазначивши: «Всеукраїнський літературний конкурс «Афоризм» та ім’я автора. Підтримати можна стільки робіт, скільки сподобається. Завершення голосування – 16 липня 2020 року.

Конкурсні роботи для перегляду також будуть розміщені у групі «Кабінету молодого автора НСПУ» у фейсбуці («Молоді автори України»), а добірка з найкращими листівками буде опублікована на сайті Національної спілки письменників України.

Соціальні мережі
bottom of page