top of page

Книжка небоги Трампа розійшлася майже мільйонним накладом у перший день продажів


Книга племінниці президента США Мері Трамп, присвячена її всесвітньо відомому дядьку Дональду Трампу, в перший день продажів розійшлася накладом у понад 950 тисяч копій у різних форматах.

Твір має назву «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» («Занадто багато і завжди мало: як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину в світі»). У видавництві Simon & Schuster повідомляють, що такі стрімкі продажі – новий рекорд для нон-фікшн книжок.

У своїй роботі Мері Трамп, дипломована психологиня, ділиться спогадами про дядька. За її словами, глава Білого дому завжди демонстрував готовність обманювати й мучити оточуючих заради власних інтересів.

Як відомо, брат нинішнього президента США Роберт Трамп намагався заборонити публікацію книжки через суд. У своєму позові він вказав, що інформація, яка в ній міститься, порушує угоду про нерозголошення, підписану членами сім’ї майже 20 років тому. Однак суд постановив, що видавець не є стороною угоди конфіденційності, тож може видати книжку.

Джерело: «Читомо»

Соціальні мережі
bottom of page