top of page

Триває прийом робіт на конкурс оповідань «Open World–2020»


Подати на участь у конкурсі «Open World» можна оповідання на вільну тему, що раніше не публікувалися. Кінцевий термін – 1 листопада 2020 року. Твір про Сумщину має шанс здобути спецвідзнаку!

На конкурс приймаються прозові твори українською мовою від авторів віком від 18 років. До участі не допускаються оповідання, опубліковані в інтернеті, на папері, у вигляді аудіокниги тощо. Переможці «Open world»–2019 не мають права надавати свої роботи на конкурс «Open world»–2020.

Максимальна кількість слів конкурсного твору – 3000, мінімальна – 1500. Оповідання, які не відповідають встановленому ліміту слів, до конкурсу не допускаються.

За умови безкоштовної участі автор надає одне оповідання. Тема творів: вільна. Твори повинні відповідати жанровим характеристикам, властивим оповіданню.

Правила оформлення: роботи друкуються шрифтом Times New Roman текстового редактора Word розміру 14, інтервалом 1,5. Приймаються лише PDF-файли. Документи Word із картинками розглядатися не будуть. Оповідання приймаються в електронному вигляді на скриньку openworldkonkurs@gmail.com.

Лист на конкурс повинен мати тему «Open world» та містити два файли: перший із назвою оповідання й текстом, другий файл (супровідний) з інформацією про автора: справжнє ім’я, контактна інформація (номер телефону й адреса електронної пошти), назва конкурсної роботи. Якщо оповідання подається на спецвідзнаку (твір, пов’язаний із Сумщиною), обов’язково потрібно це зазначити в супровідному файлі.

Кінцевий термін подання матеріалів: 1 листопада 2020 року.

Дата оголошення переможців – 15 грудня 2020 року. Умови проведення урочистої церемонії (або умови дистанційного нагородження) будуть повідомлені окремо.

Фінансові нагороди:

  • 1 місце: 10 000 грн;

  • 2 місце: 7500 грн;

  • 3 місце: 5000 грн.

Спецвідзнака за твір, тематика якого пов’язана із Сумською областю (про вихідців із Сумщини, історію міст, селищ, тощо), становитиме 3000 грн.

Оповідання переможців та твори, що отримали спецвідзнаку, будуть опубліковані в колективній збірці за результатами конкурсів 2019 та 2020 років. Перша збірка вийде у 2021 році, буде представлена в Україні та за її межами.

Джерело: «Читомо»

Соціальні мережі
bottom of page